16/12 Jul på pensionatet

Välkommen att få den rätta julkänslan i genuin sekelskiftesmiljö på Malen i Båstad! Söndagen den 16 december 14.00-18.00 bjuder vi in till en eftermiddag på Pensionatet med;

– Maria från Mila Silver finns på plats med sina lokalt designade smycke och fina erbjudande på delar av sortimentet!

– Träffa Linda från Båstad Tvål som nu lanserar nya flytande tvålar utöver tidigare favoriter av hårda tvålar.

– Lindas Chokladbutik som tillverkar oemotståndliga chokladpraliner har med sig alla årets smaker i fina presentförpackningar.

-Kreativa Jenny från Style with Flowers inspirerar med sin passion för att skapa vackra miljöer tillsammans med heminredning, möbler, växter och detaljer. Jenny kommer ha med sig vackra blommor och även delar av sitt sortiment på fina detaljer till hemmet.

– Johanna från Petite Olivia som just nu skapar ett hållbart, svenskt barnklädesmärke med internationell, klassisk, mini-me känsla har med delar av sitt sortiment på oemotståndliga hårrosetter.

– Karin som föder upp Får på Stomgården i Skottorp har med sig ljuvliga fårskinn som är lokalt uppfödda och sedan självklart beredda i Sverige.

– Nystartade och drivna UF företaget Égalité är på plats och lanserar sina ekologiska, egendesignade tygkassar med motiv på historiskt betydelsefulla kvinnor som har vågat gå sin egna väg.

Självklart finns det möjlighet att köpa hembakt julfika i vår matsal så ni kan insupa all julstämning i lugn och ro! Varmt välkomna in till oss på Havsbadsvägen 18! Julmyset där du slipper frysa och allt är inomhus!

Öppna i ett större fönster genom att klicka på google i kartan
Adress:
Telefon:
Fax:
E-mail:
Webbsida:
Lämna en kommentar