Här kan ni fira midsommar i Båstad och Ängelholm 2018

Var firas det midsommar runt om på Bjärehalvön i år? Både här och där visar det sig. Nedan hittar ni information om var och när det blir dans, sång och lek.

Midsommar i Magnarp
Välkomna att fira midsommar i Magnarp. Det blir dans runt midsommarstången.
Tag gärna med picknickkorg! Magnarps hamn kl 14.

Midsommarfirande i Östra Karups Bygdegård
Klockan 13.00 klär vi midsommarstången. Tag med blommor och var med! Klockan 14.00 börjar dansen. Bygdegården bjuder på jordgubbstårta och kaffe/te/saft. Sommargodis till alla barn.  Välkomna!

Midsommarfirande i Vejbystrand
Vi hjälps åt att klä midsommarstången klockan 13.00, ta gärna med blommor och grönt.
Klockan 14.00 reses midsommarstången till musik. Dans och lekar kring midsommarstången. Fiskdamm och lotterier. Italienska ängen i Vejbystrand.

Midsommarfirande med Tuta & Kör i Skummeslövsstrand
Var med och förbered och pryd midsommarstången till musik. Ta gärna med blommor och grönt. När midsommarstången är rest blir det dans och ringlekar till musik av Tuta & Kör. Badortsföreningen kommer ha ett lotteri med fina vinster. Servering finns också. Tuta & Kör avslutar med sin barnshow och efteråt bjuds alla barn på glass. Vi förbehåller oss rätten att ändra tidsschemat om något oförutsett inträffar. På ängen vid Skummeslövsstrand. Kl. 14-16.

Midsommarfirande på Strandängen i Båstad
Kom och klä stången klockan 10.00. Ta med blommor och blad. Dansen startar edan klockan 14.00. Alla barn bjuds på glass. GPS koordinator latitud 56.43474, longitud 12.83899

Midsommarfirande i Torekov
Vi klär stången kl. 11 och dansen börjar kl. 14. Plats: Cirkusplatsen i gropen vid ICA/Bensinmacken. Arrangör: Torekov Kultur och Miljöförening. Mycket välkomna!

Midsommarfirande på Riviera i Båstad
Midsommarafton kl.14.00 firar vi midsommar med dans på bollplanen mellan Falkvägen och Trastvägen. Christer Hjalmarsson spelar och Bengt Åscar leder dansen. Den 22 juni, kvällen före, kläs midsommarstången klockan 18:30! Ta gärna med blommor! Arr. Riviera Byalag.

Midsommarfirande i Hemmeslöv
Traditionellt midsommarfirande med start kl 10.00 då vi klär midsommarstången. Klockan 14.00 börjar dansen och tombolahjulet drar igång. Mitt emot gamla festplatsen i Hemmeslöv.

Midsommarfirande på Heagården
Midsommarafton firas traditionsenligt: klockan 13.00 kläs majstången, ta gärna med blommor om ni kan, klockan 14.00 friluftsgudstjänst, klockan 14.30 kaffe och jordgubbstårta, klockan 15.00 – 16.30 midsommardans med Lila gatubandet och lektävlingar.

Midsommarfirande på First Camp i Torekov
Kl. 13 firar vi midsommar med dans, lekar och musik. Restaurangen är öppen för den som vill äta, ta en kopp kaffe eller äta en god glass. För mer information kontakta First Camp i Torekov 0431–364525.

Midsommarfirande på Norrviken
Ta med familjen och var med och skapa tradition här på Norrviken, med ett traditionellt midsommarfirande i vår fantastiska trädgård. På midsommarafton bjuder vi in till musik, dans & ringlekar. Var med och klä vår midsommarstång, skattjakt och tipsrunda för barnen. Vi firar midsommar mellan 12.00-15.00 . Under midsommarfirandet bjuder vi alla barn på glass. Entré 120kr/vuxen (kontant/kort/swish). Barn 0- 15 år fri entré.

Fira midsommar i Hembygdsparken, Ängelholm
Traditionellt midsommarfirande med sång och musik samt dans runt midsommarstången. Både kl 12 och 14, samt den 23/6 kl 14.

Vet du fler ställen där det firas midsommar i år? Mejla då asa@upplevbjare.seLäs mer om Lämna en kommentar