Kungsbygget – aktiva upplevelser på Hallandsås

 

Sommarens häftigaste upplevelse!

Kungsbygget ligger vackert på Hallandsås med härliga skogsområden och en fantastisk utsikt över Halland. Här erbjuds aktiva upplevelser med sommarrodel, zipline, laserskytte och teamaktiviteter.

Sommarrodel är en fantastisk upplevelse för människor i alla åldrar. Hela 935 meter slingrar sig banan ner genom skog och mark. Man behöver inte vara rodelexpert för att åka sommarrodel, du bestämmer tempot själv. Med hastighetsreglaget kan du bromsa upp eller öka farten på kälken. Redan efter tre åk är du en proffsig rodelåkare!

Zipline passar både dig som vill ha en fartfylld upplevelse och för kompisgänget som vill uppleva något annorlunda tillsammans. Med 70 meters fallhöjd och 740 meter lina, flyger ni nerför Hallandsås vackra sluttning med fantastisk utsikt över Halland. En aktivitet med mycket adrenalin. Vågar du?

Lasersport är ett miljövänligt och ofarligt sätt att uppleva spänningen av en lerduveskyttetävling. Träffar, missar och poäng visas på en elektronisk poängtavla. Vi använder äkta hagelgevär som är modifierade med elektronik samt återvinningsbara duvor. Se vad medarbetarna, kompisarna eller familjen går för!

Öppna i ett större fönster genom att klicka på google i kartan
Adress:Kungsbygget, 44 312 98 Våxtorp
Telefon:0430-300 60
Fax:www.facebook.com/kungsbygget
E-mail:info@kungsbygget.com
Webbsida:www.kungsbygget.com
Lämna en kommentar