09/7 Piazzollas Sånger!

Lördagen den 9 juli  kl 19.00, Heagården utanför Ängelholm

Piazzollas Sånger! En del av In Between Music Festival

Susanna Levonen & Nils-Erik Sparf med gäster

Ingen har som Astor Piazzolla använt sig av olika genrer för att skapa nytt och unikt! Han förändrade inte bara en hel genre utan spred också sin version av tangon över hela världen och in i de musikaliska finrummen. Musikaliskt knöt argentinaren Piazzolla från och med 1950-talet an till såväl jazz som den tidens konstmusik och lämnade därmed den traditionella tangon till förmån för den nya stil som kom att benämnas Tango Nuevo.

Förra årets tangokonsert på Heagården sålde snabbt slut och tyvärr fick många vända i dörren. Därför får för ni nu i år en ny chans att lyssna till denna gigant bland genre-blandare!

I år kommer sopranen Susanna Levonen med ett passionerat intresse för tangon att presentera sin egen hyllning till den store tangomästaren Astor Piazzolla, något som SvT uppmärksammade med reportage. Levonen  möter en av landets mest framstående violinister, Nils-Erik Sparf samt Kungliga Hovkapellets soloflöjtis Peter Fridholm och kontrabasisten Lauri Antila och gitarristen David Härenstam! Det blir en oförglömlig kväll i Piazzollas fotspår!

Gäster;

Nils-Erik Sparf, violin
Peter Fridholm, tvärflöjt
Lauri Antila, kontrabas
David Härenstam, klassisk gitarr och musikarrangemang

För biljetter och mer information, se inbetweenmusicfestival.se

Öppna i ett större fönster genom att klicka på google i kartan
Adress:
Telefon:
Fax:
E-mail:
Webbsida:
Lämna en kommentar