28/6 Guidad UFO-vandring i Sibirien:

Guidad UFO-vandring i Sibirien: 75-årsminne av berättelsen om mötet i gläntan

”Vissa åker hur långt som helst för att besöka Ängelholm!” är en känd slogan som en gång myntades med anledning av Gösta ”Pollenkungen” Carlssons berättelse om ett oväntat möte med ett UFO i skogen vid Sibirien den 18 maj 1946. Platsen lever i ängel-
holmarnas hjärtan. Många promenader och joggingturer har under decenniernas lopp gått till UFO-monument som Gösta Carlsson lät uppföra på 70-talet till minne av händelsen som kom att förändra hans liv för alltid. Där föddes idéerna som skulle leda till framgångsrikt företagande och senare stort engagemang inom idrotten, inte minst Rögle BK. 75-årsminnet uppmärksammas med en UFO-vandring tillsammans med guiden Ingrid Persson Skog. Guideturen bjuder också på en del annat som också har anknytning det här natursköna området – t.ex. flygsanden, Linné och Per-Albin-linjen.
Samling: kl. 19.20 vid skylten Fågelskyddsområde/UFO på p-platsen vid Sibirienvägen, nära stranden
Tid: kl. 19.30 – ca 21.00
Vägbeskrivning: från centrum i Ängelholm kör Kullavägen mot Lindab Arena; vid rondellen sväng höger in på Kulltorpsvägen som övergår i Sibirienvägen. Kör genom skogen och till p-platsen nära stranden.
Pris per person: vuxen 130 kr; 12 – 19 år 80 kr
Biljetter: OBS! Endast förköp. Bokning tel 0738 – 50 33 43/ingrid@sprakguiden.com Bokningen bekräftas med betalning via Swish eller faktura.
Gruppstorlek: begränsat antal deltagare
Utrustning: jag använder röstförstärkare så att vi kan hålla rekommenderat avstånd
Klädsel: kläder efter väder; bra skor

Öppna i ett större fönster genom att klicka på google i kartan
Adress:
Telefon:
Fax:
E-mail:
Webbsida:
Lämna en kommentar