Bäckdalens handelsträdgård & Café Orangeriet

Smakfulla växter & sagolikt café på Bäckdalens handelsträdgård & café

Bäckdalens Handelsträdgård ligger i Hallavara mellan Hov och Hovs Hallar. I de charmiga växthusen hittar du allt för den gröna tallriken. Vi odlar många olika sorters tomater och exotiska chilisorter , paprika , bönor samt gurka med försäljning under sommaren och hela september. Under våren och och sommaren odlar vi färska kryddväxter samt “Fru Liljas pelargonsamling”, som det finns möjlighet att handla årligen. Intill växthusen finner du även “Baksidan”, en lummig trädgård att njuta i. Kom hit och hämta inspiration och odlarglädje. Här finns ett rikt urval av växter och plantor till salu.

På Bäckdalen finns också ett café i det egna orangeriet, en lokal med härlig atmosfär. Missa inte en kaffestund här. Du kan välja bland “örtiga bakverk” och smörgåsar med pålägg av ekologiska grönsaker och lokala läckerheter.

I Orangeriet bjuds det på jazzkonserter från maj- november (ni hittar info om aktuella konserter i Upplev Bjäres kalendarium). Det går också att hyra lokalen för konferens, kalas,dop och bröllop o dyl. Vi arrangerar också guidade turer för grupper med avslutning i caféet med fika och hembakat. Ni hittar också konstutställningar här. För bokning av lokalen kontakta oss på  073-7667155 eller basilika@basilika.nu.

Öppettider

Eftersom öppettiderna till caféet och trädgården varierar under året är det säkrast att ni tittar in på Bäckdalens egen hemsida för att få korrekta uppgifter.

Vägbeskrivning

På vägen mellan Båstad och Torekov vid Hovs kyrka följ skylt mot Hallavara och Hovs Hallar efter ca 2 km ligger Bäckdalens Handelsträdgård på höger sida.

Annat att besöka i närheten av Bäckdalens handelsträdgård & café!

Öppna i ett större fönster genom att klicka på google i kartan
Adress:Hallavaravägen 188, Båstad
Telefon:0431-365314
Fax:
E-mail:basilika@basilika.nu
Webbsida:www.basilika.nu
Lämna en kommentar