Vinter på Bjärehalvön

Det går inte att sticka under stol med att Bjärehalvön till viss del går på sparlåga under vinterhalvåret. Men det finns också mycket som händer och många strävsamma företag håller öppet och tar gärna emot besök året runt. De håller sina verksamheter och butiker öppna för att vi ska kunna njuta av Bjäre även när det inte är högsäsong. Hör bara av er till dem först så att ni vet när och om de har öppet.

Snögaranti är inget som går att utlova på de här breddgraderna, men all vacker natur runt omkring på halvön är förstås väl värd att upptäckas och utforskas även den här tiden på året. Och har ni tur är den inbäddad i snö, eller åtminstone frostbiten. Här på Upplev Bjäre hittar ni information om vandringar av olika slag och längd, och i olika typer av områden. Och om snön faktiskt har kommit i tillräcklig mängd, ja då hittar ni tips om platser där ni kan spänna på er längdskidorna och njuta av vintervädret.

Det är förstås också mycket annat som pågår i Båstad och Ängelholm under den här säsongen, som konserter, teaterföreställningar, författarbesök och föredrag. Genom att besöka vårt kalendarium håller ni er uppdaterade om vad som händer i Ängelholm, Båstad och Torekov. Allt samlat på en och samma plats!Läs mer om Lämna en kommentar